Αρχική Σελίδα

Xinxiang Youtuo Crane Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. εξοπλισμού γερανών Youtuo Xinxiang, ΕΠΕ είναι επαγγελματικοί ανυψωτικοί κατασκευαστής εξοπλισμού και ένας έμπορος, που ειδικεύεται στην παραγωγή των διάφορων γερανών και του ανυψωτικού εξοπλισμού.

 

Με την άριστη ποιότητα και τα οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα, εμπιστευόμαστε βαθειά από πολλούς χρήστες αναπτύσσουμε τις αγορές με τις ακριβείς διαδικασίες παραγωγής και την άριστη ποιότητα ικανοποιούμε τις ανάγκες πελατών με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών με την πρώτης τάξεως υπηρεσία. Το δίκτυο μάρκετινγκ διαδίδει σε όλη τη χώρα, και τα προϊόντα εξάγονται στο εξωτερικό.

 

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν: ενιαίοι και διπλοί υπερυψωμένοι γερανοί δοκών, ενιαίοι και διπλοί γερανοί ατσάλινων σκελετών δοκών, γερανοί λιμένων, γερανοί αποβαθρών, γέφυρα που δημιουργούν τις μηχανές, γερανοί φλόκων, βαρούλκα, ηλεκτρικοί ανελκυστήρες, στοιβαχτές προσιτότητας, στοιβαχτές, ηλεκτρικά επίπεδα αυτοκίνητα, υδραυλικοί ανελκυστήρες, εξαρτήματα γερανών.

 

Η επιχείρηση όχι μόνο ακολουθεί τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, αλλά και δίνει προσοχή στη βελτίωση της δυνατότητας κάθε υπαλλήλου. Η επαγγελματική ομάδα πωλήσεων επιτρέπει σε μας για να δώσει στους πελάτες μια μεγάλη έκταση των τεχνικών συμβουλών ανά πάσα στιγμή, και για να εξετάσει τα διάφορα ζητήματα των στην εγχώρια αγορά και ξένων πελατών κατά τρόπο έγκαιρο και αποδοτικό.

 

Η επιχείρηση έχει περάσει τη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001 και την αποκτηθείσα πιστοποίηση ασφάλειας CE της ΕΕ.

 

Τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Νοτιοανατολική Ασία για πολύ καιρό.

Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να επιλέξουμε το εμπορικό σήμα του ανυψωτικού εξοπλισμού και να γίνουμε ο μόνιμος συνεργάτης μας.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Εταιρικός πολιτισμός

 

ΟΥΣΙΑ

Πρακτικός Τίμιος Αρμόδιος Ευγνώμων Νόμιμος Passional. Ο ΠΥΡΗΝΑΣ δημιουργεί τους όλο και περισσότερους ανθρώπους για να είναι επιτυχής.

 

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επάγγελμα + συγκέντρωση + προσοχή + εμπιστοσύνη + εμμονή + προσδιορισμός Patience+.

 

ΠΝΕΥΜΑ ΛΥΚΩΝ

Cooperation+ ενότητα + υπομονή + Wild+ όλες έξω.

Xinxiang Youtuo Crane Equipment Co., Ltd. Xinxiang Youtuo Crane Equipment Co., Ltd. Xinxiang Youtuo Crane Equipment Co., Ltd. Xinxiang Youtuo Crane Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Youtuo

Αριθμός Υπαλλήλων : >30

Ιδρύθηκε Έτος : 2022

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Xinxiang Youtuo Crane Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Xinxiang Youtuo Crane Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Xinxiang Youtuo Crane Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Xinxiang Youtuo Crane Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις