Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓερανός υπερυψωμένων γεφυρών

Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5

Πιστοποίηση
Κίνα Bestaro Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Bestaro Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Bestaro Cranes.has υψηλό - προϊόντα ποιοτικών γερανών και τέλεια υπηρεσία, θα συνεχίσουμε να διατηρούμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Mr.Pravin Surve

Αγόρασα έναν υπερυψωμένο γερανό δοκών 5 τόνου ενιαίο εδώ, η διαδικασία συνεργασίας είναι πολύ ευχάριστη, είναι πολύ επαγγελματικός και ένας αξιόπιστος προμηθευτής γερανών.

—— Mr.Vincent

Αγόρασα το γερανό ατσάλινων σκελετών 30ton από τους γερανούς Bestaro, είναι γρήγοροι, επαγγελματικός, και τεθειμένη ανάγκη των πελατών πρώτα, απολαμβάνω πραγματικά με τους.

—— Mr.Pavel Alexder

Είμαι Online Chat Now

Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5

Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5
Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5 Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5 Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5 Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5

Μεγάλες Εικόνας :  Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: China
Μάρκα: Bestaro
Πιστοποίηση: CE,ISO
Αριθμό μοντέλου: ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ LD 1-30T
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1

Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5

περιγραφή
Ικανότητα: 1-30tons Τύπος ανελκυστήρων: Ευρωπαϊκό στυλ. Έλεγχος μετατροπής συχνότητας
Σύστημα ελέγχου: Τηλεχειριστήριο, Έλεγχος κουμπιού καλωδίων Εξουσιοδότηση: 14months
Έκταση: 5-40 μέτρα Κατηγορία προστασίας: IP54/IP65
Υλικό: Q235B/Q345B Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 3-phase εναλλασσόμενο ρεύμα 200 - 480V 50/60HZ
Υψηλό φως:

30 έκτασης γεφυρών μέτρα γερανών δοκών

,

5 μέτρα εκτείνονται το γερανό υπερυψωμένων γεφυρών

,

γερανός υπερυψωμένων γεφυρών ελέγχου μετατροπής συχνότητας

Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5 0

Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5 1
Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5 2
Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5 3Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5 4Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5 5
Ηλεκτρικός ενιαίος γερανός γεφυρών ακτίνων 1-30t, λειτουργώντας επίπεδο μ3-M5 6
 

Περιγραφή προϊόντων:

Ο γερανός γεφυρών είναι ένας βιομηχανικός γερανός γεφυρών, ενιαίος γερανός δοκών, και γερανός ατσάλινων σκελετών στο ένα, το οποίο έχει ως σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανικής παραγωγής. Είναι κατάλληλο για, και οι φορτώματος και εκφορτώματος των υλικών στις αποθήκες εμπορευμάτων εγκαταστάσεων, τα εργαστήρια, και τα ναυπηγεία αποθεμάτων. Χαρακτηρίζεται από τον ευρωπαϊκούς ανελκυστήρα ύφους, τον έλεγχο μετατροπής συχνότητας, και τις εκτάσεις του από 5 έως 40 μέτρα. Η ταχύτητα ανύψωσης είναι 5m/min, με μια προαιρετική ταχύτητα 0.3-10m/min. Το υλικό χρησιμοποιούμενο είναι Q235B/Q345B, και είναι ταξινομημένο στις εργατικές τάξεις A3-A6.
Αυτός ο γερανός γεφυρών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την αξιόπιστη και ακριβή λειτουργία για τις βιομηχανικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένο με ένα αξιόπιστο και αποδοτικό σύστημα ελέγχου μετατροπής συχνότητας, που επιτρέπει την ομαλή, ακριβή και ασφαλή λειτουργία του γερανού. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα αξιόπιστο σύστημα προστασίας υπερφόρτωσης για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του γερανού και του προσωπικού που λειτουργούν τον. Επιπλέον, χαρακτηρίζει ένα χαμηλού θορύβου και σχέδιο εξοικονόμησης ενέργειας, που κάνει το μια αποδοτική και αξιόπιστη επιλογή για τις βιομηχανικές εφαρμογές.
Ο γερανός γεφυρών είναι μια ιδανική επιλογή για τις σύγχρονες βιομηχανικές εφαρμογές. Χτίζεται με τα υλικά ανώτερης ποιότητας, και τα μέρη του σχεδιάζονται για τη μέγιστες μακροζωία και τη διάρκεια. Προσφέρει την άριστη απόδοση και είναι εύκολο να εγκαταστήσει, να λειτουργήσει και να διατηρήσει. Είναι μια αξιόπιστη και οικονομικώς αποδοτική λύση για οποιαδήποτε βιομηχανική εφαρμογή.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Σύστημα γερανών γεφυρών: Ικανότητα: 1-500tons, θερμοκρασία εργασίας: -20℃~+45℃, διακινούμενη ταχύτητα: 20-40m/min, εργατική τάξη: A3-A8, σύστημα ελέγχου: Τηλεχειρισμός, έλεγχος κουμπιών καλωδίων
 • Ενιαίος γερανός δοκών: Ικανότητα: 1-30tons, θερμοκρασία εργασίας: -20℃~+45℃, διακινούμενη ταχύτητα: 20-40m/min, εργατική τάξη: A3-A8, σύστημα ελέγχου: Τηλεχειρισμός, έλεγχος κουμπιών καλωδίων
 • Γερανός γέφυρα-τύπων: Ικανότητα: 1-500tons, θερμοκρασία εργασίας: -20℃~+45℃, διακινούμενη ταχύτητα: 20-40m/min, εργατική τάξη: A3-A8, σύστημα ελέγχου: Τηλεχειρισμός, έλεγχος κουμπιών καλωδίων
 • Διπλός γερανός δοκών: Ικανότητα: 1-500tons, θερμοκρασία εργασίας: -20℃~+45℃, διακινούμενη ταχύτητα: 20-40m/min, εργατική τάξη: A3-A8, σύστημα ελέγχου: Τηλεχειρισμός, έλεγχος κουμπιών καλωδίων
 • Γερανός ατσάλινων σκελετών: Ικανότητα: 1-500tons, θερμοκρασία εργασίας: -20℃~+45℃, διακινούμενη ταχύτητα: 20-40m/min, εργατική τάξη: A3-A8, σύστημα ελέγχου: Τηλεχειρισμός, έλεγχος κουμπιών καλωδίων
 

Τεχνικές παράμετροι:

ΠαράμετροςΛεπτομέρεια
Τύπος προϊόντωνΓερανός γεφυρών, γερανός ατσάλινων σκελετών, διπλός γερανός δοκών, ενιαίος γερανός δοκών
Ύψος ανύψωσης6-40 μέτρα
Διακινούμενη ταχύτητα20-40m/min
Έκταση5-30 μέτρα
Ικανότητα1-500tons
Κατηγορία προστασίαςIP54/IP65
ΧρώμαΠροσαρμοσμένος
Τύπος ανελκυστήρωνΕυρωπαϊκό ύφος. Έλεγχος μετατροπής συχνότητας
Θερμοκρασία εργασίας-20℃~+45℃
Σύστημα ελέγχουΤηλεχειρισμός, έλεγχος κουμπιών καλωδίων
 

Εφαρμογές:

Το Bestaro BT-bc1-50 γερανός γεφυρών είναι μια ιδανική βαρέων καθηκόντων λύση υλικού χειρισμού για ποικίλες βιομηχανικές τοποθετήσεις. Με έναν υπερυψωμένο διακινούμενο γερανό, έναν γερανό ατσάλινων σκελετών, και έναν υπερυψωμένο διακινούμενο γερανό, αυτός ο γερανός γεφυρών κατασκευάζεται για να προσαρμόσει τα βαριά φορτία και να παρέχει την ανώτερη απόδοση. Χαρακτηρίζει ένα σύστημα ελέγχου κουμπιών τηλεχειρισμού και καλωδίων, μια λειτουργώντας σειρά θερμοκρασίας -20℃~+45℃, μια έκταση 5-30 μέτρων, μια κατηγορία προστασίας του IP54/IP65, και μια ποιοτική κατασκευή που χρησιμοποιεί τα υλικά Q235B/Q345B. Αυτός ο γερανός γεφυρών είναι τέλειος για οποιαδήποτε εφαρμογή που απαιτεί τη υψηλή επίδοση και την αξιοπιστία, από τις γραμμές βιομηχανικής παραγωγής στην αποθήκευση και τις διοικητικές μέριμνες.
Το Bestaro BT-bc1-50 γερανός γεφυρών έχει ως σκοπό να μεγιστοποιήσει την ασφάλεια και την αποδοτικότητα σε οποιαδήποτε βιομηχανική ρύθμιση. Είναι εξοπλισμένο με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας όπως η προστασία υπερφόρτωσης, η προστασία overhoist, και οι λειτουργίες στάσεων έκτακτης ανάγκης, που παρέχουν ένα πρόσθετο μέτρο της ασφάλειας για το προσωπικό και τον εξοπλισμό ίδια. Επιπλέον, το προηγμένο σύστημα ελέγχου του γερανού γεφυρών παρέχει την ομαλή λειτουργία και τον ακριβή προσδιορισμό θέσης με την ελάχιστη προσπάθεια, που καθιστά την ιδανική για τις επαναλαμβανόμενες εφαρμογές ανύψωσης. Με τη γερή κατασκευή και την αξιόπιστη απόδοσή του, το Bestaro BT-bc1-50 γερανός γεφυρών είναι η τέλεια επιλογή για οποιεσδήποτε βιομηχανικές ανάγκες υλικού χειρισμού.

 

Προσαρμογή:

Bestaro BT-bc1-50 γερανός υπερυψωμένων γεφυρών

Το Bestaro BT-bc1-50 γερανός υπερυψωμένων γεφυρών είναι ένας βιομηχανικός γερανός γεφυρών με το διπλό σύστημα δοκών, φιαγμένο από υλικό Q235B/Q345B. Χαρακτηρίζει μια εξουσιοδότηση 14 μηνών, που ανυψώνει την ταχύτητα 5m/min, 0.3-10m/min (προαιρετικό), απασχομένος στη θερμοκρασία -20℃ σε +45℃, και μια κατηγορία προστασίας του IP54/IP65.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία γερανών γεφυρών

Παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία για τους γερανούς γεφυρών για να εξασφαλίσουν είναι στο βέλτιστο λειτουργούντα όρο και την εκτέλεση στο καλύτερό τους. Η ομάδα πεπειραμένων τεχνικών μας είναι σε θέση να βοηθήσει με την εγκατάσταση, την ανάθεση, τις επισκευές, τη συντήρηση, τις επιθεωρήσεις, και τις βελτιώσεις. Προσφέρουμε επίσης τις προσαρμοσμένες συσκευασίες για να μην ανταποκριθούμε στην ανάγκη και τον προϋπολογισμό πελατών, κανένα θέμα το μέγεθος και το στόχο του προγράμματος.
Παρέχουμε τις περιεκτικές υπηρεσίες για να κρατήσουμε το τρέξιμο γερανών γεφυρών σας ακίνδυνα και αποτελεσματικά, συμπεριλαμβάνων:

 • Εγκατάσταση και ανάθεση
 • Ανίχνευση μηχανικών βλαβών και επισκευές
 • Συντήρηση και επιθεωρήσεις
 • Οι βελτιώσεις και ετοποθέτησαν όπισθεν
 • Κατάρτιση χειριστών
 • Ανταλλακτικά και εξαρτήματα

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας πρόκειται σε διαθεσιμότητα να παράσχει τις επαγγελματικές συμβουλές και η υποστήριξη για να εξασφαλίσει το γερανό γεφυρών σας τρέχει στο καλύτερό της. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε μια σειρά των πρόσθετων υπηρεσιών, όπως η δοκιμή φορτίων, οι υπολογισμοί χωρητικότητας φορτίων, και περισσότεροι.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Οι γερανοί γεφυρών συσκευάζονται και στέλνονται με διάφορους τρόπους ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του γερανού. Οι μικρότεροι γερανοί μπορούν να τυλιχτούν και να τοποθετηθούν σε μια παλέτα, ενώ οι μεγαλύτεροι γερανοί μπορούν να απαιτήσουν ένα σχεδιασμένο συνήθεια κλουβί. Όλα τα τμήματα γερανών είναι τυλιγμένα στην προστατευτική συσκευασία όπως το περικάλυμμα, το πλαστικό, ή ο αφρός φυσαλίδων για να αποτρέψουν οποιεσδήποτε ζημίες κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας. Ο γερανός και τα συστατικά του τοποθετούνται έπειτα στα κατάλληλα μεταφορικά κιβώτια, και τα εμπορευματοκιβώτια εξασφαλίζονται για την ασφαλή μεταφορά.

 

FAQ:

Q: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα του γερανού γεφυρών;
Α: Το εμπορικό σήμα του γερανού γεφυρών είναι Bestaro.
Q: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός του γερανού γεφυρών;
Α: Ο πρότυπος αριθμός του γερανού γεφυρών είναι ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ LD 1-30T.
Q: Πού ο γερανός γεφυρών κατασκευάζεται;
Α: Ο γερανός γεφυρών κατασκευάζεται στην Κίνα.
Q: Ο γερανός γεφυρών έρχεται με ένα σύστημα ελέγχου;
Α: Ναι, ο γερανός γεφυρών έρχεται με ένα σύστημα ελέγχου.
Q: Ποια είναι η μέγιστη χωρητικότητα φορτίων του γερανού γεφυρών;
Α: Η μέγιστη χωρητικότητα φορτίων του γερανού γεφυρών είναι 50 τόνοι.

Στοιχεία επικοινωνίας
Bestaro Machinery Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Tina Tan

Τηλ.:: +8613875750450

Φαξ: 86-755-23343104

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα