Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓερανός υπερυψωμένων γεφυρών

Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7

Πιστοποίηση
Κίνα Bestaro Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Bestaro Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Bestaro Cranes.has υψηλό - προϊόντα ποιοτικών γερανών και τέλεια υπηρεσία, θα συνεχίσουμε να διατηρούμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Mr.Pravin Surve

Αγόρασα έναν υπερυψωμένο γερανό δοκών 5 τόνου ενιαίο εδώ, η διαδικασία συνεργασίας είναι πολύ ευχάριστη, είναι πολύ επαγγελματικός και ένας αξιόπιστος προμηθευτής γερανών.

—— Mr.Vincent

Αγόρασα το γερανό ατσάλινων σκελετών 30ton από τους γερανούς Bestaro, είναι γρήγοροι, επαγγελματικός, και τεθειμένη ανάγκη των πελατών πρώτα, απολαμβάνω πραγματικά με τους.

—— Mr.Pavel Alexder

Είμαι Online Chat Now

Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7

Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7
Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7 Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7 Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7 Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7

Μεγάλες Εικόνας :  Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: China
Μάρκα: Bestaro
Πιστοποίηση: CE,ISO
Αριθμό μοντέλου: QD 3-500T ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1

Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7

περιγραφή
υλικό: Q235B/Q345B Τύπος: Γερανός γεφυρών
Θερμοκρασία εργασίας: -20℃~+45℃ Εργατική τάξη: Α5-Α7
Ικανότητα: 1-500tons Ταχύτητα ανύψωσης: 10-20m/min, 0-10m/min, προαιρετικό
Έκταση: 5-50 μέτρα Σύστημα ελέγχου: Τηλεχειριστήριο, Έλεγχος κουμπιού καλωδίων
Υψηλό φως:

40m/min γερανός δοκών γεφυρών

,

20m/min γερανός υπερυψωμένων γεφυρών

,

γερανός γεφυρών γενικών εξόδων τηλεχειρισμού

Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7 0

Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7 1

Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7 2

Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7 3

Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7 4Ηλεκτρικός διπλός γερανός γεφυρών ακτίνων 3-500t, λειτουργώντας επίπεδο M5-M7 5

Εφαρμογές:

Το Bestaro BT-bc3-500 γερανός γεφυρών σχεδιάζεται για τις βιομηχανικές εφαρμογές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποικίλους στόχους, όπως η ανύψωση και η μεταφορά των βαριών υλικών, στις αποθήκες εμπορευμάτων, τα εργοστάσια, και άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Αυτός ο ενιαίος γερανός δοκών έχει μια ικανότητα 3-500 τόνων και αποτελείται από το υλικό Q235B/Q345B για τη διάρκεια και τη δύναμη. Τρέχει στο εναλλασσόμενο ρεύμα 220 3 φάσης - παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 480V 50/60HZ και μπορεί να ταξιδεψει με τις ταχύτητες 20-40m/min, που κάνουν το μια αποδοτική και πρακτική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα της ανύψωσης και της μεταφοράς των στόχων. Αυτός ο γερανός γεφυρών είναι διαθέσιμος σε ποικίλα χρώματα για να ταιριάξει με οποιαδήποτε βιομηχανική ρύθμιση, και μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις. Το Bestaro BT-bc1-30 γερανός γεφυρών είναι μια αξιόπιστη και αποδοτική λύση για την ανύψωση και τη μεταφορά των βαριών υλικών, και είναι μια μεγάλη επιλογή για οποιαδήποτε βιομηχανική εφαρμογή.

Προσαρμογή:

Σύστημα γερανών γεφυρών

Εμπορικό σήμα: Bestaro

Πρότυπος αριθμός: QD 3-500T ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

Θέση προέλευσης: Κίνα

Ικανότητα: 1-500tons

Έκταση: 5-60 μέτρα

Εργατική τάξη: A3-A8

Ύψος ανύψωσης: 6-60 μέτρα

Εξουσιοδότηση: 24months

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία γερανών γεφυρών

Η επιχείρησή μας προσφέρει μια μεγάλη έκταση της τεχνικής υποστήριξης και της υπηρεσίας για τους γερανούς γεφυρών. Παρέχουμε τις επαγγελματικές συμβουλές για την επιλογή, την εγκατάσταση, τη λειτουργία, και τη συντήρηση των γερανών γεφυρών. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε και να παρέχετε τις λύσεις για οποιαδήποτε προβλήματα που μπορούν να προκύψουν.

Προσφέρουμε επίσης τα συνήθεια-προσαρμοσμένα εκπαιδευτικά μαθήματα για τους χειριστές γερανών γεφυρών. Οι σειρές μαθημάτων μας καλύπτουν την ασφάλεια, τη λειτουργία, και τη συντήρηση του γερανού γεφυρών, καθώς επίσης και της ανίχνευσης μηχανικών βλαβών για τα κοινά προβλήματα. Παρέχουμε την εμπράγματη εμπειρία και onsite την κατάρτιση να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας εκπαιδεύονται πλήρως και πεπειραμένος στην ασφαλή και κατάλληλη χρήση του γερανού.

Επιπλέον, προσφέρουμε τις τρέχουσες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για τους γερανούς γεφυρών. Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας μπορούν να εντοπίσουν και να επισκευάσουν οποιοδήποτε πρόβλημα που προκύπτει, εξασφαλίζοντας ότι ο γερανός γεφυρών σας παραμένει στο τοπ όρο. Παρέχουμε επίσης τα ανταλλακτικά και τα συστατικά για τους γερανούς γεφυρών, έτσι ώστε οποιεσδήποτε επισκευές μπορούν να ολοκληρωθούν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία γερανών γεφυρών μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Η ομάδα μας πρόκειται εδώ να σας βοηθήσει να κάνετε τον μεγαλύτερο μέρος του γερανού γεφυρών σας και να εξασφαλίσετε την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία της.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για το γερανό γεφυρών

Οι γερανοί γεφυρών συσκευάζονται και στέλνονται σύμφωνα με τις απαραίτητους προφυλάξεις ασφάλειας και τους βιομηχανικά τυποποιημένους. Αυτά τα προϊόντα στέλνονται συνήθως είτε στα ξύλινα είτε κλουβιά μετάλλων, με τα τμήματα γερανών και το υλικό που χωρίζονται και που συσκευάζονται στα μεμονωμένα κιβώτια, και που εξασφαλίζεται έπειτα στο κλουβί με τα λουριά είτε άλλες ασφαλείς μεθόδους στερέωσης.

Τα κλουβιά σφραγίζονται έπειτα και στέλνονται στον προορισμό. Μόλις φθάσουν, οι γερανοί ανοίγονται από τα κλουβιά, και τα συστατικά συγκεντρώνονται εκ νέου σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγίας.

Για την πρόσθετη ασφάλεια, οι γερανοί πρέπει να επιθεωρηθούν και να εξεταστούν πρίν τίθενται στη χρήση. Αυτό πρέπει να περιλάβει μια λεπτομερή επιθεώρηση των τμημάτων του γερανού, καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του λειτουργίας και ασφάλειας.

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα του γερανού γεφυρών;
Α1: Το εμπορικό σήμα είναι Bestaro, και ο πρότυπος αριθμός είναι QD 3-500T ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ
Q2: Πού ο γερανός γεφυρών κατασκευάζεται;
A2: Ο γερανός γεφυρών κατασκευάζεται στην Κίνα.
Q3: Ποια είναι η μέγιστη ικανότητα βάρους του γερανού γεφυρών;
A3: Η μέγιστη ικανότητα βάρους του γερανού γεφυρών είναι 500 τόνοι.
Q4: Πόσο καιρό ο γερανός γεφυρών θα διαρκέσει;
A4: Ο γερανός γεφυρών σχεδιάζεται για τη μακροπρόθεσμη χρήση και είναι σε θέση μέχρι 30 έτη με την κατάλληλες χρήση και τη συντήρηση.
Q5: Ποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας συμπεριλαμβάνονται με το γερανό γεφυρών;
A5: Ο γερανός γεφυρών έρχεται με ποικίλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας υπερφόρτωσης, των κουμπιών στάσεων έκτακτης ανάγκης, και των εναντίον της σύγκρουσης συστημάτων.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Bestaro Machinery Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Tina Tan

Τηλ.:: +8613875750450

Φαξ: 86-755-23343104

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα