Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓερανός υπερυψωμένων γεφυρών

Ηλεκτρικοί 150 τόνοι υπερυψωμένος γερανός δοκών Ip54/Ip65 διπλός για τη βαρέων καθηκόντων ανύψωση

Πιστοποίηση
Κίνα Bestaro Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Bestaro Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Bestaro Cranes.has υψηλό - προϊόντα ποιοτικών γερανών και τέλεια υπηρεσία, θα συνεχίσουμε να διατηρούμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Mr.Pravin Surve

Αγόρασα έναν υπερυψωμένο γερανό δοκών 5 τόνου ενιαίο εδώ, η διαδικασία συνεργασίας είναι πολύ ευχάριστη, είναι πολύ επαγγελματικός και ένας αξιόπιστος προμηθευτής γερανών.

—— Mr.Vincent

Αγόρασα το γερανό ατσάλινων σκελετών 30ton από τους γερανούς Bestaro, είναι γρήγοροι, επαγγελματικός, και τεθειμένη ανάγκη των πελατών πρώτα, απολαμβάνω πραγματικά με τους.

—— Mr.Pavel Alexder

Είμαι Online Chat Now

Ηλεκτρικοί 150 τόνοι υπερυψωμένος γερανός δοκών Ip54/Ip65 διπλός για τη βαρέων καθηκόντων ανύψωση

Ηλεκτρικοί 150 τόνοι υπερυψωμένος γερανός δοκών Ip54/Ip65 διπλός για τη βαρέων καθηκόντων ανύψωση
Ηλεκτρικοί 150 τόνοι υπερυψωμένος γερανός δοκών Ip54/Ip65 διπλός για τη βαρέων καθηκόντων ανύψωση Ηλεκτρικοί 150 τόνοι υπερυψωμένος γερανός δοκών Ip54/Ip65 διπλός για τη βαρέων καθηκόντων ανύψωση Ηλεκτρικοί 150 τόνοι υπερυψωμένος γερανός δοκών Ip54/Ip65 διπλός για τη βαρέων καθηκόντων ανύψωση Ηλεκτρικοί 150 τόνοι υπερυψωμένος γερανός δοκών Ip54/Ip65 διπλός για τη βαρέων καθηκόντων ανύψωση Ηλεκτρικοί 150 τόνοι υπερυψωμένος γερανός δοκών Ip54/Ip65 διπλός για τη βαρέων καθηκόντων ανύψωση

Μεγάλες Εικόνας :  Ηλεκτρικοί 150 τόνοι υπερυψωμένος γερανός δοκών Ip54/Ip65 διπλός για τη βαρέων καθηκόντων ανύψωση

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: China
Μάρκα: Bestaro
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: BT-bc1-30

Ηλεκτρικοί 150 τόνοι υπερυψωμένος γερανός δοκών Ip54/Ip65 διπλός για τη βαρέων καθηκόντων ανύψωση

περιγραφή
Τύπος: Γερανός γεφυρών Κατηγορία προστασίας: IP54/IP65
Χρώμα: Προσαρμοσμένος Ύψος ανύψωσης: 6-30 μέτρα
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 3φασικό AC 220- 380V 50HZ Εξουσιοδότηση: 24months
Έκταση: 5-30 μέτρα Ταχύτητα ανύψωσης: 10-20m/min, 0-10m/min, προαιρετικό
Υψηλό φως:

ip65 γερανός δοκών γεφυρών

,

ip54 διπλός υπερυψωμένος γερανός δοκών

,

20t διπλός υπερυψωμένος γερανός δοκών

Ηλεκτρικοί 150 τόνοι υπερυψωμένος γερανός δοκών Ip54/Ip65 διπλός για τη βαρέων καθηκόντων ανύψωση 0

Ηλεκτρικοί 150 τόνοι υπερυψωμένος γερανός δοκών Ip54/Ip65 διπλός για τη βαρέων καθηκόντων ανύψωση 1

Ηλεκτρικοί 150 τόνοι υπερυψωμένος γερανός δοκών Ip54/Ip65 διπλός για τη βαρέων καθηκόντων ανύψωση 2

Περιγραφή προϊόντων:

Τι είναι υπερυψωμένος γερανός;
Οι υπερυψωμένοι γερανοί είναι τύποι βαρέων καθηκόντων μηχανημάτων με σκοπό να κινήσουν τα βαριά φορτία και να αντιμετωπίσουν τις σκληρές εργασίες. Η ακρίβεια που διαμορφώνεται και που εγκαθίσταται στην κατασκευή και άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αυτοί οι γερανοί χρησιμοποιεί το υπερυψωμένο διάστημα στις αποθήκες εμπορευμάτων και άλλα κτήρια. Μπορούν να έρθουν σε ποικίλους μεγέθη, τύπους, μορφές, και διαμορφώσεις, καθώς επίσης και συστατικά και εξαρτήματα.

Με τους υπερυψωμένους γερανούς, οι χειριστές μπορούν να φορτώσουν και να ξεφορτώσουν τα υλικά, να τους κινήσουν από μια θέση προς άλλη, και ανυψώνουν ακόμη και τους μεγάλους κύβους από τις μηχανές σφράγισης. Οι υπερυψωμένοι γερανοί μπορούν να ολοκληρώσουν τις εργασίες αρκετοί χρόνοι γρηγορότερα από άλλες πάτωμα ή χερσαίες επιλογές, και να κινήσουν ακίνδυνα τα υλικά στα επικίνδυνα, επικίνδυνα, και αυστηρά περιβάλλοντα, όπως όπου υπάρχουν υψηλής θερμοκρασίας μέταλλα, χημικές ουσίες, ή τοξικά υλικά παρόντα.

Όλο αυτό κάνει τους υπερυψωμένους γερανούς μια απίστευτα αποδοτική και ασφαλή επιλογή για τις αποδοτικές και γρήγορες ανάγκες υλικού χειρισμού.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Γερανός γεφυρών
  • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: εναλλασσόμενο ρεύμα 220 3 φάσης - 380V 50HZ
  • Τύπος: Γερανός ατσάλινων σκελετών, υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός, βιομηχανικός γερανός γεφυρών
  • Κατηγορία προστασίας: IP54/IP65
  • Σύστημα ελέγχου: Τηλεχειρισμός, έλεγχος κουμπιών καλωδίων
  • Υλικό: Q235B/Q345B
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετροι Λεπτομέρειες
Είδος Γερανός γεφυρών, διπλός γερανός δοκών, υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός
Έκταση 5-60 μέτρα
Εργατική τάξη A3-A8
Ύψος ανύψωσης 6-60 μέτρα
Ικανότητα 1-500tons
Τύπος ανελκυστήρων Ευρωπαϊκό ύφος. Έλεγχος μετατροπής συχνότητας
Ταχύτητα ανύψωσης 10-20m/min, 0-10m/min, προαιρετικό
Διακινούμενη ταχύτητα 20-40m/min
Θερμοκρασία εργασίας -20℃~+45℃
Κατηγορία προστασίας IP54/IP65
 

Εφαρμογές:

Το Bestaro BT-bc1-500 γερανός γεφυρών σχεδιάζεται για τις βιομηχανικές εφαρμογές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποικίλους στόχους, όπως η ανύψωση και η μεταφορά των βαριών υλικών, στις αποθήκες εμπορευμάτων, τα εργοστάσια, και άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Αυτός ο ενιαίος γερανός δοκών έχει μια ικανότητα 1-100 τόνων και αποτελείται από το υλικό Q235B/Q345B για τη διάρκεια και τη δύναμη. Τρέχει στο εναλλασσόμενο ρεύμα 220 3 φάσης - παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 380V 50HZ και μπορεί να ταξιδεψει με τις ταχύτητες 20-40m/min, που κάνουν το μια αποδοτική και πρακτική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα της ανύψωσης και της μεταφοράς των στόχων. Αυτός ο γερανός γεφυρών είναι διαθέσιμος σε ποικίλα χρώματα για να ταιριάξει με οποιαδήποτε βιομηχανική ρύθμιση, και μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις. Το Bestaro BT-bc1-30 γερανός γεφυρών είναι μια αξιόπιστη και αποδοτική λύση για την ανύψωση και τη μεταφορά των βαριών υλικών, και είναι μια μεγάλη επιλογή για οποιαδήποτε βιομηχανική εφαρμογή.

 

Προσαρμογή:

Σύστημα γερανών γεφυρών

Εμπορικό σήμα: Bestaro

Πρότυπος αριθμός: BT-bc1-150

Θέση προέλευσης: Κίνα

Ικανότητα: 1-500tons

Έκταση: 5-60 μέτρα

Εργατική τάξη: A3-A8

Ύψος ανύψωσης: 6-60 μέτρα

Εξουσιοδότηση: 24months

Γερανός ατσάλινων σκελετών: Σύστημα γερανών ατσάλινων σκελετών

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία γερανών γεφυρών

Η επιχείρησή μας προσφέρει μια μεγάλη έκταση της τεχνικής υποστήριξης και της υπηρεσίας για τους γερανούς γεφυρών. Παρέχουμε τις επαγγελματικές συμβουλές για την επιλογή, την εγκατάσταση, τη λειτουργία, και τη συντήρηση των γερανών γεφυρών. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε και να παρέχετε τις λύσεις για οποιαδήποτε προβλήματα που μπορούν να προκύψουν.

Προσφέρουμε επίσης τα συνήθεια-προσαρμοσμένα εκπαιδευτικά μαθήματα για τους χειριστές γερανών γεφυρών. Οι σειρές μαθημάτων μας καλύπτουν την ασφάλεια, τη λειτουργία, και τη συντήρηση του γερανού γεφυρών, καθώς επίσης και της ανίχνευσης μηχανικών βλαβών για τα κοινά προβλήματα. Παρέχουμε την εμπράγματη εμπειρία και onsite την κατάρτιση να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας εκπαιδεύονται πλήρως και πεπειραμένος στην ασφαλή και κατάλληλη χρήση του γερανού.

Επιπλέον, προσφέρουμε τις τρέχουσες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για τους γερανούς γεφυρών. Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας μπορούν να εντοπίσουν και να επισκευάσουν οποιοδήποτε πρόβλημα που προκύπτει, εξασφαλίζοντας ότι ο γερανός γεφυρών σας παραμένει στο τοπ όρο. Παρέχουμε επίσης τα ανταλλακτικά και τα συστατικά για τους γερανούς γεφυρών, έτσι ώστε οποιεσδήποτε επισκευές μπορούν να ολοκληρωθούν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία γερανών γεφυρών μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Η ομάδα μας πρόκειται εδώ να σας βοηθήσει να κάνετε τον μεγαλύτερο μέρος του γερανού γεφυρών σας και να εξασφαλίσετε την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία της.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για το γερανό γεφυρών

Οι γερανοί γεφυρών συσκευάζονται και στέλνονται σύμφωνα με τις απαραίτητους προφυλάξεις ασφάλειας και τους βιομηχανικά τυποποιημένους. Αυτά τα προϊόντα στέλνονται συνήθως είτε στα ξύλινα είτε κλουβιά μετάλλων, με τα τμήματα γερανών και το υλικό που χωρίζονται και που συσκευάζονται στα μεμονωμένα κιβώτια, και που εξασφαλίζεται έπειτα στο κλουβί με τα λουριά είτε άλλες ασφαλείς μεθόδους στερέωσης.

Τα κλουβιά σφραγίζονται έπειτα και στέλνονται στον προορισμό. Μόλις φθάσουν, οι γερανοί ανοίγονται από τα κλουβιά, και τα συστατικά συγκεντρώνονται εκ νέου σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγίας.

Για την πρόσθετη ασφάλεια, οι γερανοί πρέπει να επιθεωρηθούν και να εξεταστούν πρίν τίθενται στη χρήση. Αυτό πρέπει να περιλάβει μια λεπτομερή επιθεώρηση των τμημάτων του γερανού, καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του λειτουργίας και ασφάλειας.

 

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα του γερανού γεφυρών;
Α1: Το εμπορικό σήμα είναι Bestaro, και ο πρότυπος αριθμός είναι BT-bc1-60.
Q2: Πού ο γερανός γεφυρών κατασκευάζεται;
A2: Ο γερανός γεφυρών κατασκευάζεται στην Κίνα.
Q3: Ποια είναι η μέγιστη ικανότητα βάρους του γερανού γεφυρών;
A3: Η μέγιστη ικανότητα βάρους του γερανού γεφυρών είναι 500 τόνοι.
Q4: Πόσο καιρό ο γερανός γεφυρών θα διαρκέσει;
A4: Ο γερανός γεφυρών σχεδιάζεται για τη μακροπρόθεσμη χρήση και είναι σε θέση μέχρι 10 έτη με την κατάλληλες χρήση και τη συντήρηση.
Q5: Ποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας συμπεριλαμβάνονται με το γερανό γεφυρών;
A5: Ο γερανός γεφυρών έρχεται με ποικίλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας υπερφόρτωσης, των κουμπιών στάσεων έκτακτης ανάγκης, και των εναντίον της σύγκρουσης συστημάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Bestaro Machinery Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Tina Tan

Τηλ.:: +8613875750450

Φαξ: 86-755-23343104

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα